...mūsu sargeņģeļa vēstījums

Aiz katra no mums stāv augstāki spēki, kas mūs vada dzīvē, neļaujot noklīst no paredzētā ceļa. Šiem spēkiem nav citas iespējas runāt ar mums, kā tikai sajūtu, zīmju un notikumu (norišu) valodā. Mūsu dzīves plūdumā nav nekā nejauša. Katrs notikums, patīkams vai nepatīkams, slimības, pirmajā acumirklī šķietamas sakritības, cilvēki, kurus satiekam savā dzīves ceļā, - viss atnāk tieši tad, kad tiem jāatnāk. Un ļoti bieži tas notiek tālab, lai mums kaut ko izskaidrotu, dotu zīmi, palīdzētu saprast kaut ko svarīgu.

 Ja mēs visu darām pareizi, pildām savus dzīves uzdevumus, nepārkāpjam šīs pasaules likumus, mūsu dzīve ir gluda, pārpilna patīkamiem notikumiem un pozitīvām emocijām. Ja mēs kļūdāmies, novēršamies no sava ceļa, pārkāpjam likumus, kuri vada šīs pasaules dzīvi, tad sākam izjust diskomfortu, saskaramies ar nepatikšanām, slimībām...

 Vispirms mums jāiemācās ieklausīties sevī, savā sirdī, jāiemācās uzticēties savai intuīcijai. Jo ļoti bieži mūsu emocijas – bailes, prieks, šaubas vai kas cits – nav nekas cits kā augstāko spēku, mūsu Sargeņģeļa vēstījums.

 Ja kaut kas neizdodas, izput, „iestrēgst” – tas nozīmē, ka tam laiks vēl nav pienācis vai arī mēs esam nogriezušies no sava ceļa. Ja jums dara pāri, nenovērtē, nodod – jātiek skaidrībā, kas izraisa šīs emocijas, kāda mācība mums tiek sniegta ar pāridarītāja vai sāpinātāja palīdzību.

 Ir arī citas zīmes, kuras mums sūta sargeņģeļi. Kādam tas ir skaitlis vai simbols, citam – nejauši saklausīta frāze, vēl kādam – sapnis... Diemžēl daudzi no mums šiem vēstījumiem paiet garām, nepievēršot uzmanību tam, ka „nejaušajiem” notikumiem ir spēcīga emocionālā nokrāsa. Taču dzīves plūsmas lasītprasme jāapgūst noteikti.

 Ļoti bieži, kad mums jāpieņem svarīgs lēmums, jātiek par kaut ko skaidrībā, jāsaņem atbilde uz kādu nozīmīgu jautājumu, atbilde „atnāk” visnegaidītākā veidā. Pats galvenais – vajag pēc iespējas precīzāk noformulēt to, kas jūs satrauc, un lūgt skaidru un nepārprotamu atbildi.

 Iespējams, ka šajā lapā ietvertā informācija kādam kalpos ierosmei, lai izdarītu pareizo izvēli vai atrastu atbildi uz kādu neskaidru jautājumu.

 Padoms augstākiem spēkiem jālūdz skaidri formulējot jautājumu, piemēram, kas mani sagaida šodien, ... un tad jūs saņemsit atbildi, kas jūs gaida tieši šodien.

Autorizācija:
Zīlēt var dažādi. Pamēģini!
TOP ekstrasensi
Meklēt draugus / domubiedrus:
© 2012 www.Your-Life-Studio.com. Mājaslapas izstrāde: SIA MegaSoft.